Er du mye på reise i jobben eller har utlegg på vegne av bedriften, lønner det seg å bruke et kredittkort tilpasset det. Da er et MasterCard Business et godt alternativ. Den største forskjellen på et privat kredittkort og et kredittkort til bedrift, er at du slipper å skille mellom dine utlegg som privatperson, og utlegg gjort i jobbsammenheng.

Velg mellom privat- eller bedriftsansvar

Banken kan tilby to ulike typer business-kort: kredittkort med privat ansvar, og kredittkort med bedriftsansvar. Skal du ha MasterCard Business med bedriftsansvar er det signaturberettiget person i firmaet som må bestille kortet/kortene.

Hvilket business-kort skal jeg velge?

Flere fordeler for den ansatte


Søker du om MasterCard Business med bedriftsansvar, er det mulig å søke om flere kort til ansatte i bedriften. Bedriften får én kredittramme som alle kortene trekker fra.

For den ansatte er det i tillegg disse fordelene:
Du slipper å kreve refusjon for reiseutlegg fra ditt private kredittkort.
Det er en ekstra trygghet at pengene ikke trekkes direkte fra din lønnskonto, slik at du har anledning til å sjekke at alt stemmer på forhånd.
Det blir enklere å skrive reiseregning. Den ansatte leverer bare underbilagene til fakturaen som bedriften mottar.
Du har inkludert reise- og avbestillingsforsikring dersom minimum 50 prosent av reisen er betalt med kortet.

Bra også for arbeidsgiveren
Som arbeidsgiver får du med MasterCard Business kredittkort full oversikt over innkjøp som hver enkelt kortinnehaver har gjort på den månedlige fakturaen i nettbanken.


Andre fordeler er:

Inntil 45 dager rentefri kreditt.
Spesialtilpasset små og mellomstore næringskunder.

Søk om business kredittkort